Vali Güzeloğlu Öğrencilere Karnelerini Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Vali Güzeloğlu Öğrencilere Karnelerini Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 13:41

KOCAELİ VALİSİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU, ÇUBUKLU OSMANİYE İLKOKULU’NDA OKUYAN ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTI.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çubuklu Osmaniye İlkokulu’nda okuyan öğrencilere karnelerini dağıttı.
2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sonunda Kocaeli’de 349 bin öğrenci karnelerini aldı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da, Çubuklu Osmaniye İlkokulu’na giderek burada okuyan 284 öğrenciye karnelerini verdi. Düzenlenen törene Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Okul Müdürü İsmail Aslan, veliler ve öğrenciler katıldı.
Okulun dördüncü sınıf öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile başlayan karne töreninde konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, öncelikle Arapça Metin Canlandırma yarışması birincisi Evliye Çelebi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Revza Demiröz ve Ecdada Mektup yarışması Türkiye birincisi Mehmet Akif Ersoy Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Eyşan Özecik’e ödüllerini verdi. Eğitim öğretim yılının Kocaeli’de huzur içinde geçtiğini belirten Güzeloğlu, “Amacımız tüm çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmektir. Kocaeli’deki karne sevincini buralara taşımak istedik. Çocuklarımız sizlerden aldığımız en önemli emanetlerdir” dedi.
Değerlerine ve geçmişlerine bağlı bir şekilde çocuklar yetiştirmek istediklerini belirten Güzeloğlu, “Okullarımız çocuklarımızın eğitimi için çok önemli merkez. Eğitimde görev alan eğiticilerimize, milli eğitim kadrosuna, öğretmenlerimize milletimiz adına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yetişmesi için ailelerin gösterdiği özveri çok önemli. Velilerimiz okul ile çok iyi ilişkiler geliştirmeli. Anne ve babalar çocuklarımızla daha özel ve güzel vakit geçirelim. Onların anlattıklarını sabırla dinleyelim. Çocuklarımıza çok güzel bir tatil diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!