Çocuklar parklarının yenilenmesi için başkana dilekçe verdiler

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar parklarının yenilenmesi için başkana dilekçe verdiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 13:37

Çocuklar parklarının yenilenmesi için başkana dilekçe verdiler

Haberin Devamı

GEBZE (Kocaeli), (DHA) – KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde,  Zümral ve Fatmagül Umur parklarının yenilenmesi taleplerinin yer aldığı, 43 çocuğun imzasının bulunduğu dilekçeyi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e verdi. Başkan Büyükgöz duyarlı davranışlarını nedeniyle çocukları tebrik ederek, parkın yenilenmesi için talimat verdi.    

Zümral Umur ve Fatmagül Umur, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’i ziyaret etti. Çocuklar, Güzeller Mahallesi’nde bulunan Bilge Kağan Parkı’nda eksik gördükleri konuların yer aldığı dilekçeyi Başkan Büyükgöz’e teslim etti. Zümral ve Fatmagül Umur parklarındaki oyun gruplarının ve etrafındaki tel örgülerinin yenilenmesi taleplerini yazdıkları ve 43 çocuğun imzasının bulunduğu dilekçeyi, Büyükgöz’e iletti.

BAŞKAN TALİMAT VERDİ
Çocukları duyarlı davranışlarını nedeniyle tebrik eden Büyükgöz, taleplerin en hızlı şekilde yerine getirilmesi için Park ve Bahçeler Müdürüne talimat vererek, “Katılımcı belediyeciliği bu genç yaşlarında benimseyen evlatlarımızı kutlarım. Çevrenin korunması, kollanması ve geliştirilmesi adına duyarlılık göstermeleri, bizleri ülkemizin geleceği konusunda ayrıca umutlandırdı. Duyarlı evlatlarımız Zümral ve Fatmagül’ün taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları ilgili arkadaşlarımıza ilettik. Taleplerin yerine getirilmesinin bizzat takipçisi olacağım. Kendilerini bir kez kutluyorum” dedi.

Başkan Büyükgöz çocuklara satranç takımı hediye etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!