Darıca’da spor kompleksinin temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Darıca’da spor kompleksinin temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2021 17:17

Darıca’da spor kompleksinin temeli atıldı

Haberin Devamı

DARICA (Kocaeli), (DHA) – KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde, Nenehatun Spor Kompleksinin temeli törenle atılırken, tesis gelecek yıl Şubat ayında açılacak.

Darıca’da amatör spor kulüplerinin ihtiyacına cevap verecek olan Nenehatun Spor Kompleksi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Aktürk, Gebze Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın, Darıca'daki amatör spor kulüplerinin başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Spor kompleksinin amatör spor kulüplerine büyük bir kolaylık sağlayacağını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ''Burası Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi tarafından yapılacak. 13-14 milyon TL'yi bulacak olan projemiz 240 gün içerisinde bitirilecek. Ana binamızın altında spor salonları, kulüplerimize ait yerler, duş ve soyunma odaları olacak. Sahalarımız yenilenecek ve toplam 2 saha ve yeni yapılacak tribünlerle projemiz, Darıca'nın gözbebeği olacak. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.'' dedi

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri hep beraber dualarla temeli atılmasını sağladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!