Emekli TIR şoförünün resim tutkusu

Güncelleme Tarihi:

Emekli TIR şoförünün resim tutkusu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2020 11:35

Emekli TIR şoförünün resim tutkusu

Haberin Devamı

Abdurrahman DULKADİR/KIRŞEHİR, (DHA) -  KIRŞEHİR’de, emekli TIR şoförü Salih Boyar (72), Aile Yaşam Merkezi'nce açılan resim kursunda birbirinden güzel yağlıboya resimler yaptı.
Evli ve 2 çocuk babası Salih Boyar, 25 yıl TIR şoförlüğü yaptıktan sonra emekliye ayrıldı. Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen Boyar, resim kursuna yazılmaya karar verdi. Aile Yaşam Merkezi’nde açılan resim kursuna kayıt yaptıran Salih Boyar, 2 yıldır birbirinden güzel resimler yapıyor. Komşusunun vesilesiyle resim kursuna başladığını belirten Salih Boyar, "Ben yıllarca ağır vasıta şoförlüğü yaptım. Dünyanın birçok ülkesine gittim. Emekli olduktan sonra bir komşumuz resim sergisi açmıştı. Beni de davet ettiler. Onların sergisini de gezince beni de kursa kayıt ettiler. 2 yıldır kursa geliyorum. Severek, isteyerek güzel resimler yapıyorum" dedi.
Birbirinden farklı çalışmalar yaptığını kaydeden Boyar, "Sevdiğim sanatçıların, ailemin resimlerini yapıyorum. Resim yapmak çok güzel. Böylelikle boş zamanlarımı da değerlendirmiş oluyorum. Son olarak da Kırşehir'in halk ozanı Neşet Ertaş'ın resmini yaptım" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!