TIR'a arkadan çarpan otomobilde 2 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

TIRa arkadan çarpan otomobilde 2 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 13:59

TIR'a arkadan çarpan otomobilde 2 kişi yaralandı

Haberin Devamı

 

Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde seyir halinde olan TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı. Araçta bulunan kazayı yara almadan atlatan bir köpek ise veterinere teslim edildi.

Kaza, bugün saat 12. 00 sıralarında Lüleburgaz-İstanbul karayolunun otoban girişinde meydana geldi.  Recep Akıl'ın(56)  kullandığı otomobil  iddiaya göre, hatalı sollama nedeniyle önünde seyreden TIR'a arkadan çarptı. Kazada, sürücü Akıl ile yanında bulunan bir kadın yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobil içinde sıkışan yaralılar Lüleburgaz itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Öte yandan aracın arka koltuklarında ise itfaiye ekipleri tarafından kazayı yara almadan atlatan bir köpek bulundu. İtfaiye ekipleri tarafından alınan köpek kontrol amaçlı veterinere teslim edilirken  itfaiye ekipleri köpeğin adını 'Şanslı' koydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!