Lüleburgaz Belediyesi, 'Sevgi Mağazası' açıyor

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgaz Belediyesi, Sevgi Mağazası açıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 17:36

Lüleburgaz Belediyesi, 'Sevgi Mağazası' açıyor

Haberin Devamı

 

Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçe Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 'İyilik Elden Ele' sloganıyla hazırladığı 'Sevgi Mağazası' önümüzdeki günlerde açılıyor. 

Lüleburgaz Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmette bulunan Sevgi Mutfağı’nın ardından önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği ikinci el giyim ve ayakkabı mağazası Sevgi Mağazası’nı hizmete sokacak. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün bünyesinde faaliyet gösterecek olan Sevgi Mağazası 'İyilik Elden Ele' sloganıyla hizmet verecek. Lüleburgaz Belediyesi tarafından vatandaşlardan teslim alınan kıyafet ve ayakkabılar, sterilizasyon ve temizlik işlemlerinin ardından raflarda yerlerini alırken, söz konusu ürünler çok yakın bir zamanda ihtiyaç sahibi vatandaşların alımına açık olacak. 

LYKA’da hizmete başlayacak olan Sevgi Mağazası, haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde açık olacak. Mağazadan faydalanabilecek olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, 3 ayda bir kıyafet ve ayakkabı alabilecek. Sevgi Mağazası’ndan faydalanmak isteyen vatandaşların bağlı bulundukları mahalle muhtarlıklarından 'fakirlik kağıdı' almaları ve yanlarında kimlik kartının bulunması yeterli olacak. Lüleburgaz halkının desteğiyle faaliyetini sürdürecek olan Sevgi Mağazası’na eşya yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar, eşyalarını Sevgi Mağazası’na bizzat teslim edebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!