55 yıl önce mezun olduğu okula coğrafya sınıfı yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

55 yıl önce mezun olduğu okula coğrafya sınıfı yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 16:18

55 yıl önce mezun olduğu okula coğrafya sınıfı yaptırdı

Haberin Devamı

Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde 1938 yılında açılan Kepirtepe İlköğretmen Okulu'ndan 1964 yılında mezun olan emekli öğretmen Ferhan Çelikel(73), merhum ablası Hacer Çelikel adına coğrafya sınıfı yaptırdı. 

Kepirtepe İlk Öğretmen Okulu'ndan 1964 yılında mezun olan  Ferhan Çelikel, vefat eden ve Kepirtepe İlköğretmen Okulu'nda uzun senelere memurluk yapan ağabeyi Hayri Çelikel adına 3 ay önce 12/C sınıfını donatmıştı. Çelikel, vefat eden ablası Hacer Çelikel adına 55 yıl önce mezun olduğu okula coğrafya sınıfı yaptırdı. Sınıfın açılışı için bulunan Ferhan Çelikel, törende öğrencilerin kendisine çiçek ve plaket verdiği sırada duygulu anlar yaşadı.

Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Toklu, "1964 yılında Kepirtepe İlköğretmen Okulu mezunumuz Ferhan Çelikel'in ablası merhum Hacer Çelikel adına donatımını yaptığı coğrafya dersliğimizin açılışını bugün yaptık. 23 Ekim 2019 tarihinde de bizlere sınıf donatımı yaparak desteklerini esirgemeyen Ferhan Çelikel, bugün açılışını yaptığımız coğrafya dersliğimizin donatımı ile yine Kepirtepeli öğrencilerle birlikte oldu. Kepirtepeliler Eğitim Vakfı'nın değerli yöneticileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan açılış töreninde Ferhan Çelikel'e günün anısına plaket ve çiçek takdim ettik. Coğrafya dersliğimizin bütün öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diler, merhum Hacer Çelikel'e ithaf ederiz" dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!