Kırklareli'nde 'Kampüse yolculuk' bisiklet şenliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelinde Kampüse yolculuk bisiklet şenliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 13:00

Kırklareli'nde 'Kampüse yolculuk' bisiklet şenliği düzenlendi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-TRAKYA Üniversiteler Birliği (TÜB) işbirliği ile Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde, 'kampüse yolculuk' adlı bisiklet şenliği düzenlendi.

İstasyon Caddesi Kırklareli Atatürk Stadyumu önünde Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür’ünstart vermesi ile başlayan bisiklet turu, Üniversitenin Kayalı Kampüsü içerisinde atılan turun ardından sona erdi.

Bisiklet Şenliğine Trakya Üniversiteler Birliği üyesi Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nden yaklaşık 150 öğrenci katıldı. Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, şenliğin Trakya Üniversiteler Birliği’ne üye üniversitelerde eğitim - öğretim gören öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları ve daha çok sosyalleşmeleri noktasında önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kırklareli Valiliği olmak üzere; İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve katılımcı üniversitelerin temsilcilerine teşekkür eden Prof. Dr. Bülent Şengörür, öğrencilere de başarılar diledi..

Etkinlikte Rektör Şengörür ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu tarafından katılımcı üniversitelerin temsilcilerine günün anısına plaket takdimi yapıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!