Bakan Yardımcısı Demircan, Kırklareli'de

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yardımcısı Demircan, Kırklarelide
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2020 18:26

Bakan Yardımcısı Demircan, Kırklareli'de

Haberin Devamı

 

KIRKLARELİ,(DHA)- KÜLTÜR ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli'de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı  Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli'de ilk olarak Vali Osman Bilgin'i makamında ziyaret etti. Bilgin, Demircan'a il hakkında bilgiler vererek, kültür ve turizm yatırımlarını anlattı. Demircan, daha sonra beraberinde Vali Bilgin,Ak Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy,  Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz ve Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren ile yapımı devam eden Kırklareli İl Halk Kütüphanesi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Demircan, daha sonra  geçtiğimiz günlerde 637 yıllık tarihi kapalı çarşıdaki yangında dükkanları zarar gören esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Demircan, daha sonra Osmanlı'nın Trakya'daki ilk mirası Hızırbey Camisi ile Aşağıpınar kazı alanında incelemelerde bulundu. Demircan, "Tarih olmadan, kültür olmadan, sanat olmadan, turizm olmadan şehirleri geliştirmek mümkün değildir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!