Kırıkkale'de kadın kursiyerlerin kadınlar günü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede kadın kursiyerlerin kadınlar günü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2021 16:02

Kırıkkale'de kadın kursiyerlerin kadınlar günü kutlandı

Haberin Devamı

Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de Vali Yunus Sezer ve Belediye Bakanı Mehmet Saygılı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mahalle konaklarında kursiyerleri ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı.
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Sanayi Mahallesi'ndeki Mahalle Konağı'ndaki ziyarette kursiyerlerin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak, karanfil verdi. Kadınlar da eşlerine vermeleri için kursta yaptıkları ürünlerden Sezer ve Saygılı'ya hediye etti. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Sezer, "Her şeyden önce kadınlarımız bizim medeniyetimizin özü. Bunun değerini ölçecek bir kelime ya da bir söz, söz konusu değil. Dolayısıyla bugünü vesile bilerek kadınlarımızın şiddetle bir araya getirecek, kadınla şiddetin bir arada kullanılmasının anlamsızlığını bir kez daha dile getirmek istiyorum. Onlar bizim en değerli varlıklarımız, bize hayat veren insanlar" dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, "Kadına şiddet hadisesinde kesinlikle toplumun fevkalade duyarlı olmasını bir defa daha hatırlatmak istiyorum. Kadınlar anne olarak, evlat olarak, eş olarak başımızın üzerlerinde yerleri var; ama bir siyasi olarak aynı zamanda iş hayatı olarak başımızın üzerinde değil, yanımızda yer alıyorlar. Onlar hatta bizden bir adım daha önde çünkü kadın eli değen her şey daha güzel oluyor" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!