Yeniden Refah Partisi'nden KGC'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Yeniden Refah Partisinden KGCye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2021 16:35

Yeniden Refah Partisi'nden KGC'ye ziyaret

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA) - YENİDEN Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ve Kayseri İl Başkanı Önder Narin, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti.
YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ve Kayseri İl Başkanı Önder Narin’i KGC’ye ziyarette bulundu. KGC Başkanı Veli Altınkaya, ziyaret nedeniyle Bekin ve Narin’e teşekkür etti. YRP İl Başkanı Önder Narin ise, "2 yıl önce göreve geldik. Milli ve manevi değerler içerisinde devletin yanında olmamız gerektiğini bildik. Genel Başkanımız Fatih Erbakan da bize bu konuda bize talimat veriyor. Eksikler gördüğümüzde de beyanatta bulunuyoruz. Vatandaşların refahı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Basın, bir polis, dedektif gibi soğuk, sıcak demeden her yere girip sıcak evlerimizde bize bilgi akışı sağlamak için çalışıyorlar. Biz halkın ve vatandaşın yanındayız. Genel Başkan yardımcılarımız Kayseri'ye ziyarette bulundular. Biz de burada siyasi partiler ve STK'lara ziyaret gerçekleştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ise, Kayseri'nin konum olarak kritik öneme sahip olduğunu kaydederek, "Geçmiş senelerde Kayseri'de uçak üretilirken şuan üretilmiyor. İşgücü kaybı ve beyin göçü oluyor. Bizim bunlarla mücadele etmemiz lazım" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!