Yekte’li Erciyes Klibi Rekora Koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Yekte’li Erciyes Klibi Rekora Koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 11:45

ÇEKİMLERİ ERCİYES KIŞ SPORLARI VE TURİZM MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 'YEKTE' TÜRKÜSÜNE ÇEKİLEN KLİP SOSYAL MEDYADA REKORA KOŞUYOR.

Çekimleri Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde gerçekleştirilen ’Yekte’ türküsüne çekilen klip sosyal medyada rekora koşuyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes’in tanıtımı için yaptırılan ve Alp Arslan, Baha, Bedia Akartürk, Bekir Ünlüataer, Göksel Baktagir ve Yusuf Güney gibi ünlü sanatçıların yanısıra Kayseri’nin yerel sanatçılarının seslendirdiği Yekte’li klip üç gün içerisinde 150 bin kişi tarafından izlendi.
Kısa sürede tıklanma rekoru kıran ve Erciyes’in hem ulusal hem de uluslararası arenada tanıtımı açısından büyük katkılar sağlayan klipte dağın görsel güzelliklerinin yanısıra master plan kapsamında yaptırılan mekanik tesisler, kayak pistleri, konaklama tesisleri ve sosyal tesisler gösteriliyor.
SIRADA GESİ BAĞLARI VE ERKİLET GÜZELİ VAR
Büyük beğeni toplayan Erciyes klibinin ardından genel Kayseri tanıtımı için meşhur Gesi Bağları türküsüne de klip çekilecek. Ayrıca tarihi eserler için Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır ve doğal güzellikler için de Erkilet Güzeli türküleri için klip yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!