Yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı

Güncelleme Tarihi:

Yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2021 14:06

Yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı

Haberin Devamı

Yusuf Mehmet BAŞKAL/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ’de ilkbahar mevsiminin gelmesiyle yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı. 
İlkbahar mevsiminin gelmesiyle manavlarda yaz meyveleri satışa sunulmaya başladı. Tezgahlarda yaz meyvesi olan erik, kiraz, çilek, karpuz, kavun ve çağla bulunuyor. Meyve satışı yapan manav Ümit Korkut, “Müşteri memnuniyeti olsun diye yaz meyvelerimizin birçoğu geldi. Turfanda sezonu olduğu için alışımız pahalı olduğu için fiyatlarımız biraz pahalı. Şu anda talep görmüyor ama havaların ısınmasıyla beraber fiyatların düşeceğine inanıyorum. Müşterilerimize en kaliteli ürünleri sergilemeye çalışıyoruz. Fakat şu anda tek sıkıntımız fiyatlar yüksek ve dönem olarak turfanda döneminde olunması ama ilerleyen dönemlerde fiyatlar normal seyrine inecektir” diye konuştu.
Tezgahlarında bulunan meyvelere değinen Korkut, “Çilek, karpuz, ananas, kivi, avokado, mango, hindistan cevizi gibi tüm çeşitlerimiz mevcut olup hizmet vermeye devam ediyoruz. Genel anlamda gelen müşterilerin tek sıkıntısı fiyat politikası. Şuanda karpuz 6,95 TL, kavun 7,45 TL, çilek 12,95, erik 35 TL ve çağlanın paketi 25 TL olarak satılıyor. Mevsiminde olmayıp bize rica edildikten sonra Mersin'den ürün getirttiğimiz de oluyor” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!