Yahyalı'da 'koronavirüs' denetimi

Güncelleme Tarihi:

Yahyalıda koronavirüs denetimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2021 17:14

Yahyalı'da 'koronavirüs' denetimi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- YAHYALI Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk, koronavirüs tedbirleri kapsamında semt pazarında denetimlerde bulundu.
Yahyalı ilçesinde koronavirsü tedbirleri kapsamında denetimler devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk, semt pazarında denetim gerçekleştirdi. Vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyaran Kaymakam Altıner, "Genel olarak pazarda kurallara uyulduğunu gördük ama tabi virüs ne yazık ki ülkemizde ve ilçemizde hızla yayılıyor. Çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Ev oturmaları kesinlikle yapmamalıyız. Ramazan ayı yaklaşıyor. Bu dönemde insanlarımızın bir arada bulunmamaya özen göstermesi gerekiyor" dedi.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise, "Bugün vatandaşlarımızı uyarmak için semt pazarına geldik. Tabi ben bu konuda Yahyalılı hemşerilerimize güveniyorum. Bu konuda güzel haberler almak istiyoruz. Zaman zaman yufka ekmek yapımı ile ilgili üzücü haberler alıyoruz. Belki mantı geleneğimiz var ama Kayseri kadar değil. Yaprak sarması diye hanım kardeşlerimizin bir araya geldiğini duymak istemiyoruz. Biraz daha titiz hareket etmeleri noktasında çağrıda bulunmak istiyoruz. Pazarcı esnafımızı da tebrik ediyorum. Kurallara gördüğümüz kadarıyla uyuyorlar" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!