Vali Günaydın, 'Öğretmenler Günü' için kamera karşısına geçti

Güncelleme Tarihi:

Vali Günaydın, Öğretmenler Günü için kamera karşısına geçti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 09:59

Vali Günaydın, 'Öğretmenler Günü' için kamera karşısına geçti

Haberin Devamı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın ve kentteki üniversite rektörleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kamera karşısına geçerek, kutlama mesajı yayınladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Erciyes Üniversitesi'nin (ERÜ)ev sahipliğinde videolu kutlama mesajı yayınlandı. ERÜ İletişim Fakültesi'nde çekilen video klip için, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci kamera karşısına geçti. 1 dakika 20 saniye olan video klipte, Vali Günaydın ve kentteki eğitimciler günün önemine dair mesajlarını kamuoyu ile paylaştı.

Video klipte Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, öğretmenler gününün önemine vurgu yaparak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yeni nesil sizlerin eser olacak dediği öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Şehit öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Çalış ise, öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek, "Öğretmenliğin en iyi tarafı bir çocuğun yeteneğini keşfettiğini ana şahit olmaktır. Dünyada bununla karşılaştırılabilecek hiç bir şey yoktur" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!