Trafik eğitim koridoru törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Trafik eğitim koridoru törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 12:04

Trafik eğitim koridoru törenle açıldı

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polislerinin ÇOGEP projesi kapsamında  oluşturulan Trafik eğitim koridoru törenle açıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından ÇOGEP 2018 “Genç Bakışlar Mutlu Yüzler” Projesi alt proje faaliyetleri arasında yer alan “Bir Kural Bir Hayattır” konulu trafik eğitim koridoru 75 .yıl Rezzan Has İlköğretim okulunda açıldı.  Düzenlenen programa Kocasinan İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, Emniyet Müdür Yardımcı Mahir Kenanoğlu, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Kenanoğlu " Kayseri Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzün ÇOGEP 2018 “Genç Bakışlar Mutlu Yüzler” Projesi alt proje faaliyetleri arasında yer alan “Bir Kural Bir Hayattır” konulu trafik eğitim koridoru ile İlköğrenim çağındaki öğrencilerimize trafik bilincinin kazandırılması hedeflenmiştir. Oluşturulan bu koridor, Trafik Eğitim Koridoru teknik şartnamesine uygun olarak hazırlanmıştır" dedi. Kocasinan İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç ise konuşmasında " Milli Eğitim Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği bu proje 'Ağaç yaş iken eğilir' düşüncesiyle geleceğimiz olan çocuklarımızın daha küçük yaşta trafik kurallarını öğrenmesi amaç edinilmiştir. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 80 metrekarelik  pvc zemine görsellerin uygulandığı trafik eğitim koridoru açıldı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!