Spor branşlarında dereceye giren öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Spor branşlarında dereceye giren öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2021 21:48

Spor branşlarında dereceye giren öğrencilere ödül

Haberin Devamı

Harun Reşit SERBEST/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, çeşitli spor branşlarında başarılı olan 5 öğrenciyi çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, kendi bünyelerindeki Fen ve Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 5 öğrencinin çeşitli spor branşlarında başarı elde etmesi nedeniyle ödüllendirdi. Öğrencileri başarıları nedeniyle tebrik eden Kemal Tekden, "Değerli arkadaşlar Tekden Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarının yanında sosyal ve kültürel alanda büyük başarı göstermektedir. Bu başarılardan birisini de Nisa Özsoy kızımız elde etmiştir. Kendisi Erzurum'da düzenlenen kayak yarışmasında 2 altın madalya kazandı. Daha sonra Bulgaristan'da dereceler alırken, Slovenya'da yapılan snowboard yarışmasında genç millileri temsil etti. Kendisini tebrik ediyorum. Şampiyonalarda daha fazla gençlerin olmasını istiyoruz ve bu tür yarışlara kendilerini teşvik ediyoruz" diye konuştu.
Tekden Eğitim Kurumları'nın başarısına değinen Tekden, "Ezel Öykü Şengül bizim 10'uncu sınıf öğrencimiz. Teknofest ve TÜBİTAK yarışmalarında büyük başarılar elde etmiştir. Tarih alanında Türkiye 3'üncüsü oldu. Bu yıl 43 ülkenin katıldığı Endonezya'daki yarışmada dünya birincisi oldu. Konusu olan akıllı ilaç kullanımı dünya şampiyonu oldu. Ezel kızımız hem akademik manada hem de bu yaptığı sosyal çalışmalarda  başarılar gösterdi. Kendisinden bundan sonrada güzel başarılar bekliyoruz. Karatede de Beren Göktemir, Asya Çetinkaya ve Aslıhan Bahadır Türkiye Şampiyonası'nda 5'inci oldular. Güzel bir başarı elde ettiler. Kendilerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!