Başkan Büyükkılıç, muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Büyükkılıç, muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 14:36

Başkan Büyükkılıç, muhtarları dinledi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesi ziyaretinde muhtarlarla bir araya geldi.
Pınarbaşı ilçesinde ilk ziyaretini Belediye Başkanlığına yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, daha sonra MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 2021 yılının ilk muhtarlar toplantısını Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, yatırımcı daire başkanları, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir ve ekiplerle ilçede görevli muhtarların taleplerini dinledi.
Toplantıda, 2020 yılında yapılan hizmetler konuşulurken, 2021’de de yapılması gereken çalışmalar konusunda muhtarların tavsiyeleri alındı.Mazeretlere sığınmadan hizmetlere devam ettiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç “Bizleri seçen halkımız hizmet bekliyor bunların farkındayız. Bu açıdan en azından ihtiyaçlarını tespit edip yapılabilecekleri en azami şekilde gerek KASKİ, gerek Kırsal Hizmetler, gerek elektrik şirketimiz, gerekse de Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı marifetiyle çok değerli Pınarbaşı Belediye Başkanımız ve çalışkan ekibi ile ‘ne yapılabilir, ne yapmalıyız?’ mantığı ve anlayışıyla 2021 yılında hizmetteyiz. Sizlerin görüşlerini, tespitlerini bizlere iletirseniz seviniriz. Çok önemli diye ifade edeceği konuları kısa zamanda paylaşırsak sevinirim. Ay yıldızlı bayrağımız altında birbirimize sahip çıkacağız, birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız. Bu anlayışla her türlü problemi aşarız. Hiçbir şeyi önemsiz olarak kabul etmeyeceğiz, hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!