Pınarbaşı sosyal yaşam merkezi törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Pınarbaşı sosyal yaşam merkezi törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 15:15

Pınarbaşı sosyal yaşam merkezi törenle açıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesinin Pınarbaşı ilçesine yaptığı sosyal yaşam merkezinin açılışı törenle yapıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pınarbaşı ilçesine 58 milyon TL'lik yaptırım yapıldığını söyledi.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Ekonomi Eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik  2014 yılında çıkan Bütünşehir Yasasından sonra 58 milyon TL’lik yatırımı Pınarbaşı ilçesine kazandırdıklarını söyledi. Tarıma can suyu projesi kapsamında alınan tarım makineleri, sulama tesisleri, şehir merkezi kalitesinde yapılan asfalt çalışmaları, 350 bin metrekare ile birçok vilayette tüm şehir için kullanılan miktarda kilitli parke, 360 kilometre sathi kaplama yol, spor alanları, 7 mini futbol sahası gibi yatırımların ilçeye yapılanlardan bazıları olduğunu ifade eden Başkan Çelik, KASKİ’nin de ilçede 21 milyon TL’lik altyapı yatırımı yaptığını kaydetti. Başkan Mustafa Çelik, ayrıca Büyükşehir’e ait 1 milyon 100 bin metrekare araziyi Şeker Fabrikası ile geliştirdikleri projeyle üretim ve eğitim merkezi yaptıklarını söyledi.  

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş da konuşmasında planlı bir Türkiye için Bütünşehir Yasasını çıkardıklarını söyledi. Yaşanabilir Pınarbaşı ilçesinin bundan sonraki nesle bırakılması gerektiğini dile getiren Elitaş, “Bu yasayı çıkardığımızda engel olmaya kalkanlar ve karşı çıkanlar Pınarbaşı’ndaki insanımızı 58 milyon TL’lik yatırımdan, 5 milyon TL’lik sosyal yaşam merkezinden mahrum bırakacaklardı. Sadece Pınarbaşı ilçesinde 350 bin metrekare kilitli parke kolay bir mesele değil. Büyükşehir Belediye Başkanımızı bu yatırımları nedeniyle tebrik ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualarla Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Başkan Mustafa Çelik, açılışın ardından Kayseri milletvekilleri ve katılımcılarla birlikte sosyal yaşam merkezini gezdi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!