Motor tutkunları Bünyan'da

Güncelleme Tarihi:

Motor tutkunları Bünyanda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 10:11

Motor tutkunları Bünyan'da

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Motosiklet Kulübü (KAYMOK) Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nun daveti üzerine, Şehitleri anmak için kortej oluşturarak, ilçede tur attı. İlçe girişinde toplanan motorcular, konvoy halinde şehitlik ziyaretinde bulunarak, şehitler için dua etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, " Kayseri Motosiklet Kulübü davetimizi kırmayarak ilçemize geldiler. Amacımız hem motosiklet sürücülerinin güvenliğine dikkat çekerek bir farkındalık oluşturmak hem de Şehitlerimizi yâd etmek” dedi.

Yapılan etkinlikle ile ilgili konuşan Kayseri Motosiklet Kulübü Başkanı Mustafa Özdemir " Amacımız hem artan motosiklet kazalarına ve kask kullanımına dikkat çekmek hem de Şehitlerimizin emaneti olan çocuklarını motosikletlere bindirerek kısacık da olsa bir mutluluk vermekti. Birlikte şehitlerimiz için dua ettik. Kayseri motosiklet Kulübü olarak tüm motosiklet kullanıcılarının motosiklet sevdirmek ileri ve güvenli sürüş tekniklerini öğretmek amacıyla bu kulübü kurduk. Ülkemizde, motosiklet kazalarının önlenmesi açısından lütfen biz motosikletlileri fark edin. Dört teker bedeni, iki teker ise ruhu taşır. Kaportamız olan bedenimizi fark edin buradan Şinasi Gülcüoğlu başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!