Melikgazi'de sağlık semineri

Güncelleme Tarihi:

Melikgazide sağlık semineri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 16:27

Melikgazi'de sağlık semineri

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, halk ve çevre sağlığına verilen önem ve hassasiyet kapsamında belediye tarafından Belsin bölge halkına yönelik sağlık semineri verildiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesince Belsin semt halkına yönelik sağlık seminerleri verildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç,  bu çalışma ile belirli rahatsızlık ve hastalıklar hakkında uzmanlarca slayt gösterisi eşliğinde soru–cevap şekilde seminerlerin gerçekleştirildiğini kaydetti. Belsin Sosyal ve Spor tesislerinde Diyetisyen Derya Ergüneş tarafından sağlık seminerinin verildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak belirli aralıklarla veya talep olduğunda her semtte sağlık seminerleri düzenliyoruz. Belediyemizin sosyal ve spor tesislerinde semt halkının da katılımı ile gerçekleştirilen sağlık seminerlerine yoğun ilgi gösterilmektedir" dedi. 

Diyetisyen Derya Ergüneş ise, hastalıklarda en önemli unsurun insanın kendisi olduğunu ve ilk günden ergenlik çağına kadar vücut gelişiminin öneminden bahsetti. Ergüneş, aşırı kilonun başta kalp olmak üzere her hastalığının temelini oluşturduğunu vurgulayarak, hanımların mutlaka belli aralıklarla muayene olmaları gerektiğini ifade etti.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!