Melikgazi'de eğitime hayırsever katkısı

Güncelleme Tarihi:

Melikgazide eğitime hayırsever katkısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2021 17:06

Melikgazi'de eğitime hayırsever katkısı

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediyesi tarafından hayırsever desteğiyle Osmanlı Mahallesine yaptırılacak olan Av. Mehmet Altun Ortaokulu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi.
Osmanlı Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ERÜ Rektörü Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saim Durgun ve davetliler katıldı. Hayırsever Mehmet Altun ile birlikte Melikgazi’ye yapılacak üç okuldan ilkinin temelini attıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Bu temeli atılan okulun dışından Germir ve Hava İkmal içerisine hayırseverimiz ile birlikte 2 okul daha yapacağız.  Melikgazi Belediyesi olarak bir bir ihtiyaçları gideriyoruz. 2.5 sene içerisinde 14 okulumuzu Melikgazimize kazandırdık. 8 sağlık ocağı, 12 cami, 7 adet de kuran kursu yaptık” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, Kayseri’de tüm belediyelerin hizmette yarıştığını söyleyerek, “Böyle güzel bir hizmeti Melikgazi'mize kazandırmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışacağız, gayret edeceğiz ve insanlığa güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!