Melikgazi'de 80 günde 80 park

Güncelleme Tarihi:

Melikgazide 80 günde 80 park
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2020 17:00

Melikgazi'de 80 günde 80 park

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu 80 günde 400 bin metrekare alana 80 park yapacaklarını açıkladı.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kent merkezinin birçok noktasındaki billboardlarda yer alan '80 Günde Neler Yapılır?' projesini düzenlenen programla kamuoyuna açıkladı. Kale İçi Kültür Merkezinde düzenlenen programa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Belediye Başkanları ve siyasi parti il başkanları katıldı. Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, " ' Daha güzel bir Melikgazi için çalışıyoruz' sloganı ile çıktığımız yolda Melikgazi ilçemize 80 günde 400 bin metrekare alanda 80 park yapacağız. Yapacağımız bu parklar şehrin çehresini değiştirecek. Şehrimizi daha rahat ve daha yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise " Kayseri'de Belediyecilik 1994 yılında sonra başladı. Bu yıllardan önce kentte birkaç park vardı. Buralara da insanların korkularından giremiyor, çocuklarını göndermiyordu. Bizim belediyecilik dönemimizle bugüne kadar Kayseri'ye 2 bin park kazandırıldı. Meydan düzenlemeleri, alt ve üst yapı çalışmaları yapıldı. Kayseri bir başka görüntüye kavuştu. Şimdi de Melikgazi Belediyemiz 80 günde 80 parkı şehre kazandıracak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!