KTO Başkanı Gülsoy'dan 'koronavirüs' denetimi

Güncelleme Tarihi:

KTO Başkanı Gülsoydan koronavirüs denetimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2021 16:05

KTO Başkanı Gülsoy'dan 'koronavirüs' denetimi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerde bulundu.
KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve KTB Başkanı Recep Bağlamış, koronavirüs tedbirleri kapsamında pastırma ve sucuk imalatçılarını denetledi. İşyeri sahipleri ve çalışanlara maske, mesafe ve hijyen uyarısı yapıldı. Denetimlere değinen KTO Başkanı Ömer Gülsoy, “Pandemi ile mücadelede maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına yönelik yeni kontrollü normalleşme süreci ile ilgili denetimlerimizi gerçekleştirdik. Ticaret Borsamızın Başkanı Recep Bağlamış ile birlikte Karpuzatan bölgemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek, kuralları hatırlatan broşürlerimizi ve maskelerimizi dağıttık. Şehrimiz turuncu renkle yüksek risk grubunda yer alıyor. Önlemlere birlikte uyarak turuncu bölgeden mavi bölgeye geçmenin bizim elimizde olduğunu esnafımıza ilettik” diye konuştu.
KTB Başkanı Recep Bağlamış ise, “Yeni kontrollü normalleşme ile birlikte Karpuzatan bölgemizde saha denetimi gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz kapsamında farkındalıkları arttırmak adına maske, mesafe ve temizlik hatırlatması yaparak broşür ve maske dağıtımı gerçekleştirdik. Kontrollü normalleşme dönemine geçildiğini hatırlattık. Bu dönemle birlikte kapalı olan iş yerleri açıldı ve sokak kısıtlamalarında esnemeler getirildi. Her alanda vatandaşımızın rahat ve huzuru için birçok tedbirler uygulamaya konuldu. Ancak bu tedbirlerin uygulanması noktasında gerekli hassasiyeti göstermediğimiz takdirde, şuan bulunduğumuz noktadan daha geriye doğru gidebiliriz. Bu işin şakası yok, tedbirlere ve kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!