Kocasinan’a 3 yeni okul

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan’a 3 yeni okul
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 17:45

Kocasinan’a 3 yeni okul

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayırseverlerin desteğiyle ilçeye 3 yeni okul kazandıracaklarını söyledi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ile hayırseverler Osman Ulubaş ve Mehmet Altun, ilçeye yeni yapılacak 3 okul için incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaya değinen Başkan Çolakbayrakdar, “Hayırseverlerimizle birlikteyiz. Osman Ulubaş amcamız, bu zamana kadar şehrin farklı yerlerinde ihtiyaç olan alanlarda okullar yapıyor. Çocuklarımızın daha iyi ve daha güzel ortamda eğitim alabilmesi için nitelikli okul projelerine imza attı. Allah razı olsun. Şimdide Mehmet Altun amcamız da Kocasinan, Melikgazi ve Talas’a 3’er adet olmak üzere Kayserimize toplam 9 tane okul kazandıracak. Kocasinan’ımızın ihtiyacı olan mahallelerinde belediyemizin mahiyetiyle okulların yapımına başlanacak. Bu noktada hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hayırsever Osman Ulubaş ise, Kayseri’de belediye başkanlarının hayırseverlere destek olduklarına dikkat çekerek, “Böyle belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Hayırseverlerin önünü açıyorlar, yardımcı oluyorlar ve şevk veriyorlar. Onun için öncelikle belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca özel olarak Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum.” dedi.
Hayırsever Mehmet Altun da, Kayseri’ye hizmet etmenin gurur verici olduğunu belirterek,  “Bu topraklarda okuyup, bu topraklarda yaşayan ve tekrar anavatanı Kayseri’ye dönen Avukat Mehmet Altun olarak başta Sayın Ahmet Başkanımız olmak üzere diğer belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Bu şehre hizmeti, şeref sayıyorum. Halkımızın çocuklarının bu okullarda okuyarak, ülkeye ve vatana hayırlı evlat olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!