Kayseri'den Muş'a gönül köprüsü

Güncelleme Tarihi:

Kayseriden Muşa gönül köprüsü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 14:09

Kayseri'den Muş'a gönül köprüsü

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Genel Merkezi’nin projesi kapsamında Kayseri ile Muş arasında 'gönül köprüsü' kuruldu. Proje çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de içinde bulunduğu heyet Muş'a gitti.
AK Parti Genel Merkezi ve AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Muş’a giden Kayseri heyetinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. Kayseri heyeti, Muş Havaalanı’nda Muş Valisi Seddar Yavuz ve diğer yetkililerce karşılandı. Kayseri heyeti havaalanındayken Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de Diyarbakır’dan Muş’a gelerek Kayseri heyetine katıldı. Kayseri heyeti ilk ziyaretini Muş Valisi Seddar Yavuz'a yaptı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nce Muş’taki ihtiyaç sahipleri için hazırlanan 1000 koli iaşe paketi de Başkan Çelik tarafından Vali Yavuz’a teslim edildi.
Valilik ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Muş'ta gerçekleştirdiği yatırımların açılış ve temel atma töreni yapıldı. Muşlu yetkililerin yaptıkları konuşmalarda Kayseri ile kardeş şehir olmanın mutluluğu dile getirildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında Muş ile Kayseri’nin kardeş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayseri belediyelerinin Muş belediyeleri ile işbirliği içinde olacaklarını, bilgilerini paylaşacaklarını ve ellerindekini paylaşacaklarını ifade eden Bakan Özhaseki “Kardeşliğimizi tesis edeceğiz. Birliğimizi bütünlüğümüzü bozdurmayacağız” diye konuştu. 
Törende Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik’e günün anısına hediyeler takdim edildi. Daha sonra toplu olarak temel atıldı ve açılış gerçekleştirildi. Kayseri heyeti daha sonra Muş Belediye Başkanı Feyad Asya'yı ziyaret etti. Ziyaret, yeni açılışı yapılan Muş Belediye Binası'nda gerçekleşti ve hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.
Kayseri heyeti Muş’taki çeşitli ziyaret ve temaslarının ardından Kayseri’ye döndü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!