Kayseri'de Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Kayseride Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2020 14:33

Kayseri'de Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Mevlana Mahallesi’nde hayırsever Osman Akgöz tarafından yaptırılacak Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temel atma törenine katıldı.
Talas Mevlana Mahallesi’ne yaptırılacak Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra hayırsever Osman Akgöz, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve İl Sağlık Müdürü Ramazan Benli ile davetliler katıldı. Törende konuşan Başkan Büyükkılıç, hayırseverler ile birlikte güzel işler yapıldığını belirterek, "Hayırsever dostlarımızla her gün yeni bir işe imza atıyoruz. Cenabı Allah’a şükürler olsun. Kayserimizde gerek sağlık alanında, gerek kamu binalarında, hayırseverlerimiz tarafından yapılıyor. Teşekkürlerimi sunuyorum. Talas’a yakışan güzel ortam. Talasımız gelişiyor ve güzelleşiyor. Kayserimizin hemen yanı başında adeta üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu gelişen ve güzelleşen bölgede, ister istemez sağlık hizmetleri de çok önem arz ediyor. Doktor olarak bu süreçte en önemli alanın sağlık merkezinin bilinci içerisinde böyle bir alanda hayrını değerlendirmek isteyen değerli büyüğümüze ve kıymetli ailesine teşekkür ediyoruz. Kayserimiz hayırseverliğiyle örnek bir şehir oldu ” dedi.
Törende konuşma yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile İl Sağlık Müdürü Ramazan Benli de Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın Kayseri’ye hayırlı olmasını temennisinde bulundu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!