Kayseri’de engelsiz yaşam merkezi temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezi temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2020 15:28

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezi temeli atıldı

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.
Talas Bulvarı üzerinde yapılacak olan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortları inşaatının temel atma törenine, Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve davetliler katıldı. Törende konuşan Vali Şehmus Günaydın, “Gençlerimiz, vatandaşlarımız spor yapsın, yaz, kış yapsın diye kapalı alanlarda da spor tesisleri inşa ediliyor. Açık alanda çok önemli yatırımlar yapıldı. Erciyes’te Yüksek İrtifa Merkezi kapsamında çim sahalar yapıldı, hem ilimizdeki spor kulüplerine hem de ilimiz turizmine büyük katkıları olacağını görüyoruz" diye konuştu.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Engelli ve engelsiz ayrımı gözetmeksizin, spor için var olan engelleri ortadan kaldıracak bu iki tesisimizi hayata geçirince Engelsiz Yaşam Merkezi’mizin hem hizmetlerine destek olacak, hem de akşamları ve hafta sonları vatandaşlarımıza hizmet edecek şekilde herkese açık olacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!