Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, görevine başladı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, görevine başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 21:20

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, görevine başladı

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) - VALİLER Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğinden Kayseri Valiliğine atanan Gökmen Çiçek, görevine başladı.
Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği görevinden Kayseri Valiliğine atanan Gökmen Çiçek, şehre geldi. Vali Çiçek, Kayseri protokolü tarafından karşılandı.
Vali Çiçek, "Bugün itibariyle Afyonkarahisar’dan ayrılıp, Kayseri’de göreve başlamış bulunmaktayım. Kayseri bu ülkenin önde gelen şehirlerinden birisi. Türkiye için lokomotif olan bu valilik görevi bana tevdi edildiği için mutluluk duyuyorum. Dünyada 5 bin yıldır Kayseri diye bir gerçek var. Ben Kayseri’yi yeniden keşfedecek değilim. Ülke ihracatına katkı sağlayan Kayserilinin yanında olacağım. Beni sokaklarda, halkın içinde göreceksiniz. Hep vatandaşımızla birlikte olacağım. Kayseri’nin dünyada tanınan iller sıralamasına girme yolunda katkı sağlamak istiyorum. Gazeteciler sucuk tartışmasına beni de sokmak istedi. ‘Kayseri’ye Vali olursam ne söyleyeceğim?” dedim.  Şimdi de soruyu aldım. Cevap vermeyeceğim” dedi.  
FOTOĞRAFLI

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Vali Gökmen Çiçek karşılama
- Vali Gökmen Çiçek’in konuşması
- Genel detay

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!