Kayseri iş dünyası Ankara’ya çıkarma yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri iş dünyası Ankara’ya çıkarma yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 14:54

Kayseri iş dünyası Ankara’ya çıkarma yaptı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ile Develi, Bünyan ve Yahyalı Ticaret Odalarının yeni oluşan meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu üyeleri ve TOBB delegeleri Ankara’ya giderek üst düzey ziyaretler gerçekleştirdi.

Kayseri heyeti sırasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ı ziyaret etti. Kayseri heyetini bakanlıkta ağırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de ki tüm odalar ve borsa yönetimlerini Ankara’da görmekten duyduğu Memnuniyeti dile getirerek, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış’ı tebrik etti. Kayseri’nin geçmişte kazanılanlara ve geleneklere bağlı bir ticaret yaşantısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, birlik beraberlik ve dayanışmanın önemine değindi.

Odalarda ve borsada yapılan seçimlerin huzur içinde geride bırakıldığını belirten Bakan Özhaseki, “Olgunluk içerisinde şehrimizde seçimlerimiz yapıldı. Önemli olan yapılan hizmetlerdir. Geride bir eser bırakabilir, bir hayır duası alabilirsek ne mutlu bize. Kayseri’nin en güzel taraflarından biri uyum kültürünün olması. Senelerdir şahsi bir derdimize, kavgamıza kimse denk gelmemiştir” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Merkez Binasında gerçekleşen görüşmeye, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Hasyüncü katıldı. Kayseri heyeti daha sonra TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu TOBB İkiz Kulelerde ziyaret etti. Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönemde Oda ve Borsa organlarında görev alan herkesi tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrasında değerlendirmede bulunan Ömer Gülsoy, “Biz birlikte güçlüyüz diyerek, Kayseri’deki 6 oda başkanım, yönetim kurulu ve üst kurul delegeleri ile beraber Başkanıma açık ve net bir destek vermek, bağlılığımızı bildirmek için ziyarete geldik. Daha açıkçası bizim gururumuz, hemşehrimiz hem bizim Birlik Başkanımız, onun için ziyarete geldik. Güzel bir şekilde karşılandık. Kendisine başarılar diliyoruz. Rabbim utandırmasın diyoruz. Biz her daim başkanımızın yanındayız. Bize ne emrederse, bize ne görev verirse biz yaparız. Bizim başkanımızdır” dedi.

Mehmet Büyüksimitci de “Bugün TOBB Başkanımızı ziyarete geldik. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi Odalar olarak belki de Türkiye’nin en demokratik seçimlerini yaptık. Oda temsilcileri olarak şehrimizi temsil edeceğiz. Tabi Türkiye’nin gururu TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da inşallah sonuna kadar destekleyeceğiz. Yaptığı hizmetlerin devamını hakikaten arzu ediyoruz. Elimizden ne gelirse kendisi için, aslına bakarsanız ülke için yapmaya devam edeceğiz. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin” ifadelerini kullandı.

Recep Bağlamış ise “Demokratik bir seçim yaptık Kayseri’de. Başkanlık bize nasip oldu. Şu anda TOBB Başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımıza desteğimiz tam. İnşallah bizde bir Kayserili olarak, Başkanımızın yanında görevdeyiz” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!