Kayseri Büyükşehir Belediyesi, okullardaki dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, okullardaki dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2020 15:28

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, okullardaki dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili okullarda dezenfeksiyon çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Büyükkılıç, "Çocuklarınızı huzurlu bir şekilde okullara gönderin" dedi.
Başkan Büyükkılıç, hafta sonu yapılacak LGS sınavı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. Başkan Büyükkılıç mesajında,  "Geleceğin aynası olarak gördüğümüz gençlerimizin bir nevi yaşamlarına yön verecek olan LGS, gençlerimizin dönüm noktalarından bir tanesi. Evlatlarımızın emek vererek hazırlandıkları bu sınavı başarılı ile geçireceklerine yürekten inanıyorum. Sınava girecek adaylara en başta zihin açıklığı diliyorum. Öğrencilerimiz, aileleri ve memleketimiz için sınavın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
LGS ile ilgili hijyen ortamının sağlanması ve öğrencilerin sınava sorunsuz girebilmesi için tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Başkan Büyükkılıç, "Yavrularımızın daha güvenli ve hijyenik bir ortamda sınava girebilmeleri için okullarımıza dezenfeksiyon işlemlerimizi yaptık. Gönlünüz rahat olsun. Çocuklarınızı huzurlu bir şekilde okullara gönderin. Sizler de maske, mesafe ve temizlik kurallarına lütfen uyun" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!