Dünyanın En Popüler Kuşları Angry Brids Anadolu’da İlk Kez Forum Kayseri’de

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın En Popüler Kuşları Angry Brids Anadolu’da İlk Kez Forum Kayseri’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 12:23

TÜM DÜNYADA MİLYONLARI SARAN BÜYÜK FENOMENLERİN KAHRAMANLARI ANGRY BİRDS, FORUM KAYSERİ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR.

Tüm dünyada milyonları saran büyük fenomenlerin kahramanları Angry Birds, Forum Kayseri’de hayranlarıyla buluşuyor.
Angry Birds, bir kez elinize aldığınızda bırakamadığınız oyunu kadar, oyuncak ve aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. İşte o oyuncakların en büyükleri, Angry Birds heyecanını 3D keyfiyle yaşatmak için Kayseri’nin ve bölgenin en büyük alışveriş merkezi Forum Kayseri’ye geliyor. 3D Angry Birds deneyimi yaşamak isteyen küçük - büyük herkes, 18-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik için Forum Kayseri’de buluşacak.
Forum Kayseri’de 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapanlar ve Angry Birds kuşlarıyla atış yapacak. Dört atış sonunda kazandıkları başarıya göre, Angry Birds oyuncakları kazanacaklar.
Ayrıca, Playstation ve iPad’lerle gönüllerince Angry Birds oynayabilecek çocuklar, hem unutulmayacak bir Angry Birds deneyimi yaşayacak hem de ’asabi’ fakat bir o kadar da sevimli karakterlerle fotoğraf çektirebilme şansına sahip olacaklar.
Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek için, 18 -26 Nisan tarihleri arasında Forum Kayseri’yi saracak bu çılgınlığı kaçırmayın!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!