Başkan'dan katlı kavşak müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Başkandan katlı kavşak müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2020 12:36

Başkan'dan katlı kavşak müjdesi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın Aşık Veysel Bulvarı ile kesiştiği noktaya katlı kavşak yapılacağını belirtti.
Kayseri'de şehir trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın Aşık Veysel Bulvarı ile kesiştiği noktaya katlı kavşak yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada " “Bu sorunu ortadan kaldırmak için kapsamlı bir çalışma yürüterek bölgeye en uygun katlı kavşak modelini belirledik. Aşık Veysel Bulvarı üzerindeki mevcut raylı sistem hattına Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı üzerinde yapımına başlanması planlanan Talas Anayurt yeni raylı sistem hattı bu kavşakta entegre olacağından dolayı trafik yoğunluğunu hesap ederek geleceğe dönük planlamamızı yaptık” dedi.
Teknik ekiplerin çalışması sonucu en ideal katlı kavşağın projelendirildiği dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Bu katlı kavşakta Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı aksı lastik tekerlekli araçlar için altgeçit olarak planlanmış olup, kavşaktaki sol dönüşler için de Aşık Veysel Bulvarı üzerinde kuzeyde ve güneyde olmak üzere 2 U tipi araç altgeçidi planlanmıştır” bilgisini verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!