Başkan Yalçın, belediye çalışanlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yalçın, belediye çalışanlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2020 14:10

Başkan Yalçın, belediye çalışanlarıyla buluştu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - TALAS Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyede çalışan işçilerle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve sendika temsilcilerinin de katılımıyla Mevlana Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda belediye işçilerinin toplu iş sözleşmesiyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Talas Belediyesi'nde çalışan işçilerin 15 aylık süreyi kapsayan toplu iş sözleşmesini konu alan buluşmada konuşan Talas Belediye Başkan Mustafa Yalçın, kazancın bereketli olmasına vurgu yaparak, “Çok şükür buradaki arkadaşlar, Türkiye ortalamasında, hatta biraz üzerinde gelire sahip insanlar. Kazancı bereketli kılan, alınan maaşın sıfırlarının çok olması değil o maaşın hakkını vermemizdir. Siz vatandaşın ihtiyaçlarına yetişiyorsunuz, vatandaşın işine koşuyorsunuz, biz de sizlerin maaşını hazırlamak için çalışıyoruz” dedi.
İş yerindeki uyum ve özveriye de değinen Başkan Yalçın, “Bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır. Hepimiz sağlam duracağız, işimizle, ailemizle, dostlarımızla sağlam duracağız. Geçtiğimiz gün Hakkâri’de şehit verdik, biz işimizi en iyi şekilde yapacağız, zincirin en sağlam halkası olacağız ki o şehitlerimizle helalleşebilelim” şeklinde konuştu.
Yapılan işten keyif almanın çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Yalçın, keyifle yapılan işin bereket getireceğini söyleyerek bu bereket ile daha huzurlu bir aile ve toplum hayatının oluşacağını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!