Başkan Öztürk, İsmetliler şenliğine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Öztürk, İsmetliler şenliğine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2018 14:25

Başkan Öztürk, İsmetliler şenliğine katıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ’nin Yahyalı İlçesinde düzenlenen İsmet Mahallesi şenliğine katılan İlçe Belediye Başkanı Esat Öztürk “ Yahyalı’da çok güzel şeyler oldu. Gurbette yaşayan vatandaşlarımız, bu güzellikleri daha iyi görüyorlar ” dedi.

Kurban Bayramının 3. Günü Oğlakçı Yaylasında düzenlenen şenlikte konuşan Başkan Esat Öztürk “ İlçe içinde kaldığımız sürece yapılan güzelliklerin farkına varamıyoruz. Siz gidip biraz gurbette yaşayın ve Yahyalıya öyle bakın. Doğalgazı gelmiş, meydanı tamamlanmış, 2019 yılında Yüksekokulu açılacak ve 75 yataklı Devlet Hastanesi yapılacak bir ilçe yaşayacağız. Önümüzdeki ay 75 yataklı Devlet Hastanesi’nin temelini atacağız. Bu hizmetler hepimize hayırlı olsun. Dışarıda yaşayan hemşerilerimiz Yahyalı’nın son haline şaşırdılar ve mutlu oldular. Objektif bir şekilde bakarsak Yahyalıya çok şeylerin yapıldığını görürsünüz. İnsaf sahibi olmayan insanlar, bizleri eleştiriyorlar. Zaten insanların yüzde 20’sini hiçbir zaman memnun edemezsiniz. Düşünün 7 milyar insanın yaşadığı, her gün Allah’ın verdiği rızıkla hayatını sürdürdüğü dünyada, sadece 1.5 milyar kişi inanıyor. Ben, ibadet aşkıyla çalışmaya gayret ediyorum. Çünkü Peygamber Efendimizin “Sizin hayırlınız, insana hizmet edendir” sözüne iman ediyorum.” diye konuştu.

Şenlikte halat çekme yarışmasına da katılan Başkan Esat Öztürk, şenlik alanında ayrılarak Taşhan, Karaköy ve Dikme Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!