Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2021 14:30

Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor’a ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hes Kablo Kayserispor Kulübü'nü ziyaret ederek, yönetime, teknik heyete ve futbolculara Göztepe maçında başarılar diledi.
Geçen hafta sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Hazma Hamzaoğlu ve teknik heyetinin kendisini ziyaret etmesinin ardından iade-i ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı, tesislerde Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Göztepe maçında Hamzaoğlu’nun tecrübesi ile Kayseri’ye yakışan bir sonuç alınacağına inandığını belirten Başkan Büyükkılıç, “Malumunuz hocam bize ziyarete geldi. Muhabbet ortamında gerekli görüşmeleri yaptık. Sonrasında iade-i ziyaret gerekiyordu. Daha fazla gecikmeden böyle bir yaklaşımda bulanalım dedik. Aynı zamanda Göztepe maçı öncesinde de moral verelim istedik” diye konuştu.
Hes Kablo Kayserispor Berna Gözbaşı ise, ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, “Bu tür ziyaretler hem geçmiş, hem de mevcut durumla ilgili yaşadığımız sıkıntılarda bize büyük moral veriyor. Bildiğiniz gibi bu sene birkaç şansızlık yaşadık. Genel Türkiye’de yaşanan sorunlardı. Hamza Hoca’mızda güzel bir milli ara yaşandı. Basın açıklamasında bunu söylemiştim. Takımdaki pozitif havayı kulübe geldiğimizde hissediyoruz. Bu anlamda kendisine buradan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!