1071 Çam fidanı toprakla buluştu

Güncelleme Tarihi:

1071 Çam fidanı toprakla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 09:25

1071 Çam fidanı toprakla buluştu

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - ÜLKÜ Ocakları Kayseri İl Başkanlığı  ölümünün 21.yılı nedeniyle MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in adına 1071 fidanı toprakla buluşturuldu.        

'Başbuğ Alparslan Türkeş' Hatıra Ormanı’nda düzenlenen fidan dikimine Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, MHP MYK Üyesi Serap Şule Kalın, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan ve ülkü ocakları mensupları katıldı. Fidan dikim töreninde konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 21. Yılı münasebetiyle 1071 fidanımızı toprakla buluşturduk. Onun aziz hatırası için 2016 yılında oluşturulan hatıra ormanına bizlerde burada ölüm yıldönümü sebebi ile böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Ülkücü hareketin, vatan için donanımlı bireyler yetiştirmenin yanında vatan topraklarına karşı olan sorumluluğunu da bu tür etkinliklerle göstermiş olduk. Başbuğumuzun fidanları yetişecek Türkiye büyüyecek Turan düşümüz gerçekleşecek” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve ülkücü şehitlerin isimlerinin verildiği fidanlar toprakla buluşturuldu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!