Kastamonu Barosu'na yardım teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

Kastamonu Barosuna yardım teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2022 16:24

Kastamonu Barosu, Bozkurt'ta meydana gelen ve birçok can ve mal kaybına neden olan sel felaketinin yaralarının sarılması için mensup avukatlar ve yardımsever vatandaşlarca yapılan yardımları Bozkurt’a ulaştırmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Son olarak yirmi sekiz takım beyaz eşyanın selzedelere teslimini gerçekleştiren Baro Başkanı Avukat Özgür Demir, "Hepimizin canını yakan felaketin meydana geldiği ilk günden itibaren meslektaşlarımız, fedakarca görev bilinciyle yardıma koştu. Baromuza kayıtlı avukatlar ve ülkedeki tüm barolar, yardım organizasyonunda avukatların önemli rol üstlenmesini sağlamışlardır" dedi. Yine yardımsever vatandaşların Kastamonu Barosu aracılığıyla yardımlarını ulaştırdıklarını belirtti. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına katkı veren yerel yöneticilere de teşekkür etti.

Diğer yandan Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, Bozkurt’un ayakta kalmasına katkı veren yardımsever avukatlara ve barolara Kastamonu Barosu nezdinde teşekkür ederek Baro Başkanı Avukat Özgür Demir’e teşekkür plaketi takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!