Vatandaşlar pazaryerinden memnun

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşlar pazaryerinden memnun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 16:44

Vatandaşlar pazaryerinden memnun

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- DULKADİROĞLU Belediyesi’nin yeni pazaryerleri projesi kapsamında Yahya Kemal Mahallesi’nde kurduğu pazaryeri vatandaşı memnun etti. Pazaryerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay da vatandaşların memnun olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi, Karaziyaret ve Kayabaşı mahallerinin ardından Yahya Kemal Mahallesine de bir pazar yeri kurdu. Belediye Başkanı Necati Okay, bugün pazaryerinde incelemelerde bulunarak vatandaşla sohbet etti. Vatandaşlar Başkan Okay'a pazaryerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Yahya Kemal mahallesine kurulan pazaryerinden Kanuni, Aslanbey ve Dulkadiroğlu mahallelerinin de faydalandığını aktaran Okay, çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Yahya Kemal mahallemize pazaryeri kurduk. Yaklaşık 40 gün önce aktif olarak faaliyete başlayan pazaryerimizden vatandaşımız son derece memnun. Bu memnuniyet bizleri de mutlu etmektedir. Burada esnafımızın  ve vatandaşlarımızın talepleri oldu. Bu talepleri dikkate alacağız ve gerekli düzenlemeleri yapacağız. Ben pazaryerinin mahallelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!