TÜMKİAD, öğrencilere hediyeler dağıttı

Güncelleme Tarihi:

TÜMKİAD, öğrencilere hediyeler dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2021 11:53

TÜMKİAD, öğrencilere hediyeler dağıttı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- TÜM Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanlığı, şehrin kırsalındaki bir ilkokulu ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

TÜMKİAD Kahramanmaraş İl başkanı Mehmet Eliaçık, yönetimiyle birlikte merkez Dulkadiroğlu ilçesinin kısalındaki Boybeyli Mahallesi'ne gitti. Yaklaşık 1.5 saat süren yolculuğun ardından Boybeyli İlkokulu'nu ziyaret eden Eliaçık ve beraberindekiler, öğrencilere futbol topu, basketbol topu, pamuk şeker, uçurtma gibi çeşitli hediyeler verdi, TÜMKİAD ile gelen palyaço da çocukları eğlendirdi. Okul müdürlüğüne de kırtasiye ürünleri ile mangala, satranç takımı gibi çocuk gelişimi oyunları teslim edildi. Ayrıca TÜMKİAD üyeleri öğrencilerle birlikte basketbol ve futbol oynadı.

İş insanlarının sosyal sorumluluk projelerinde yer alması gerektiğini belirten TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, bu kapsamda dernek olarak bu yönde çalışmalara önem verdiklerini söyledi. Çocukların, Türkiye'nin geleceği olduğunu kaydeden Eliaçık, "Çocukların gönüllerine girmek çok önemli. Çocuklarımızın gözündeki parlamayı görünce bugün ne kadar güzel bir iş yaptığımızın da farkına vardık. Gençlerimizi ve çocuklarımızı, gelecek dünya düzenine, yenidünya düzenine hazırlayabilmek için sık sık bir araya gelmeliyiz. Ağabeyleri ve ablaları olarak onlara her zaman moral ve motivasyon vermeliyiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!