Şehit kütüphanesine ilk destek emniyet müdüründen

Güncelleme Tarihi:

Şehit kütüphanesine ilk destek emniyet müdüründen
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2020 16:15

Şehit kütüphanesine ilk destek emniyet müdüründen

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun ilçesinde göre yaptığı ortaokula şehit adına kütüphane yapmak isteyen Türkçe Öğretmeni Sena Erbay'a ilk destek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'ndan geldi. Erbay'a 400 kitap teslim eden Cebeloğlu, kütüphane için gerekli desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Göksun'un kırsalındaki Esenköy Ortaokulu'nda görev yapan Türkçe öğretmeni Sena Erbay, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okulda bir şehit adına kütüphane yapmak için çalışma başlattı. Erbay, bu kapsamda 14 Ekim'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne e-mail atıp projesine destek istedi.

Mail hakkında bilgi verilen İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, personeline talimat vererek gerekliği desteğin verilmesini istedi. Toplanan kitaplar, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu tarafından Sena Erbay'a teslim edildi. Erbay'ın bir şehit adına oluşturacağı kütüphane için bundan sonra da gerekli desteği ereceklerini belirten Cebeloğlu, "Bize attığı e-postada çocuklarımızın kendini geliştirebilmesi, iyi bir eğitim alabilmesi ve çocuklarımıza faydalı olabilmesi amacıyla kitap talebinde bulunmuştu. Biz de süratle 100'ü temel eser olmak üzere toplam 400 kitap topladık. Çok güzel e hayırlı bir işe vesile olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Sena Erbay ise attığı e-postaya Cebeloğlu'nun hemen cevap vermesi ve kitap desteğinde bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, kütüphaneyi açmak için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!