Oyuncu Hilal Anay: Yeni bir diz ile ekranlara döneceğim

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu Hilal Anay: Yeni bir diz ile ekranlara döneceğim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2021 15:12

Oyuncu Hilal Anay: Yeni bir diz ile ekranlara döneceğim

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - SİNEMA ve dizi oyuncusu Hilal Anay, ocak ayında başlayacak bir dizi ile ekranlara döneceğini söyledi.
En son TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde 'Macide' karakterini canlandıran Hilal Anay, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti'nin Medyası Germanicia'da Buluşuyor' projesi kapsamında kente geldi. Genç gazeteci ve turistlerle şehrin tarihi yerlerini gezen oyuncu, gittiği bir çiftlikte deve kuşu besleyip, keçi yavrusu sevdi. 
Teşkilatın yeni sezonunda olmayacağını belirten Hilal Anay, yeni bir diz ile ekranlara döneceğini söyledi. Anay, "Teşkilat dizimiz milliyetçi duygular barındırıyor. Halkın da böyle konuları sevdiğini az çok biliyoruz. Dizinin senaryosu, yönetmenlerimiz çok güzeldi, oyuncu kadrosu çok güçlüydü. Bu gibi sebeplerden ötürü halk bizi bağrına bastı. Yeni sezonda yokum, karakterimiz bitti. Önümüzdeki sezon birkaç konuştuğumuz, halihazırda değerlendirmede olan projeler var onlardan birinde yer alacağız. Tahminen aralık, ocak gibi çekimleri başlayacak. Ama karakter hakkında pek bilgi vermem de doğru olmaz. Ocak, şubat gibi ekranlara dizi ile dönüyorum. Ufak da bir reklam çalışmamız oldu ve o da 1 aya kadar televizyonlarda dönmeye başlar" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!