Milli Eğitim Müdürü anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim Müdürü anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2021 17:48

Milli Eğitim Müdürü anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, telefi eğitimi devam eden bir anaokulunu ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Anaokulu'nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okulun minikleriyle hem sohbet etti, hem de onlarla ebru yapıp oyunlar oynadı. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Cemal Yılmaz, karnelerin 18 Haziran'da dijital ortamda verilmesinin ardından 2 Temmuz'a kadar eğitimin devam ettiğini belirtti. Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bugün bir anaokulumuzu ziyaret ettik maşallah çocuklarımız cıvıl cıvıl. Hem akademikten uzak sosyal, kültürel, sportif, dijital, müzikal etkinliklerle kendilerine bu süreçte faydalı olmaya çalışıyorlar. Öğretmenlerimiz de heyecanlı, öğrencilerimiz de heyecanlı. İnşallah yarın itibariyle karnelerimizi de dijital ortamdan artık öğrencilerimize basılı halde verebileceğiz. 5 Temmuz'dan itibaren 31 Ağustos'a kadar da bütün okullarımızda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, hatta velilerimiz de 'Telafide ben de varım' programı çerçevesinde bütün öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle beraber tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak telafi programları gerçekleştirmiş olacağız. İnşallah yaz tatilini böylece hem öğrencilerimiz için hem öğretmenler için hem de pandeminin vermiş olduğu psikolojik, sosyolojik yıkıntılardan, sıkıntılardan kurtulmak için inşallah bu etkinliklerimizi gerçekleştiriş olacağız. Bütün okullarımızda şu anda kayıtlarımız devam ediyor öğretmenlerimiz hazır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!