Mahçiçek, Kadınlar Günü’nde şehit aileleriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mahçiçek, Kadınlar Günü’nde şehit aileleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2020 17:34

Mahçiçek, Kadınlar Günü’nde şehit aileleriyle buluştu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehit aileleriyle bir araya geldi.

Türkiye'nin kesintisiz en uzun bisiklet ve yürüyüş yolunda gerçekleşen kahvaltılı programa şehit ailelerinin yanı sıra Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci de katıldı.

BU ÖZEL GÜN, ŞEHİT ANNELERİMİZE YAKIŞIR

Programda konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, daveti kırmayıp katılanlara teşekkür etti. Mahçiçek, "Bu özel gün, bu vatan için evlatlarını feda eden bizim şehit annelerimize yakışır. Bizler Belediye olarak, Milletvekillerimizle beraber her ne ihtiyacınız olursa her zaman yanınızda olacağız. Şehadet bizim inancımızda mertebelerin en yükseğidir. Küfür tek millet oldu tarih boyunca, olmaya da devam ediyor. Bizim inancımızda öldürmek yoktur, yaşatmak vardır. Kim ki bir insanı öldürür, tüm insanlığı öldürmüş gibidir. Kim ki bir insanı yaşatır, tüm insanlığı yaşatmış gibidir. Bu millet isteyerek kimseye zarar vermez. Ama şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklara el uzatanların elini de kırar.

Siz kıymetli şehit ailelerimiz, teşriflerinizle bizleri onurlandırdınız. Güzel günlerde sizlerle tekrar buluşmak dileğiyle, hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" diye konuştu.

Birlikte yapılan kahvaltı sonrası Başkan Mahçiçek, şehit aileleri ve çocuklarla tek tek ilgilenerek kendilerine hediyeler takdim etti. Mahçiçek, bu anlamlı günde, kendileri için çok özel olan şehit aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek onlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!