Kahramanmaraş'ta 2 gazeteciye ödül

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta 2 gazeteciye ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 16:11

Kahramanmaraş'ta 2 gazeteciye ödül

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - AKDENİZ Araştırma Enstitüsü, Akdeniz Bölgesi'nde faaliyet gösteren medyada yaptığı araştırmada Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mesut Tuğrul ile Aksu TV Artı Eksi program yapımcısı Serdar Erdoğanyılmaz ödüle layık görüldü.
Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Mersin, Osmaniye, Burdur ve Isparta illerinde 4 bin 127 kişiyle yüz yüze ve telefonla medyanın en etkili isimlerini belirlemek için anket düzenleyen Akdeniz Araştırma Enstitüsü, deneklere 14 soru sordu. Soruların ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda Kahramanmaraş, Adana, Antalya, Osmaniye ve Hatay medyasının en iyileri belirlendi. Çalışmada Kahramanmaraş'tan Akdeniz Bölgesinin en etkili TV program yapımcısı Aksu TV Artı Eksi programını hazırlayan Serdar Erdoğanyılmaz, en etkili gazeteci Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mesut Tuğrul oldu.
Araştırma ile ilgili bir açıklama yapan Akdeniz Araştırma Enstitüsü Genel Müdürü Mehmet Turaçcı, "Şuana kadar hiçbir anket şirketi medyanın en etkili isim ve kurulularıyla ilgili bir çalışma yapmadı. Bu çalışmayı ekibimizle oturup konuştuktan sonra yapmaya karar verdik.Bu çalışmayla şunu da gördük, Akdeniz'in bir ilindeki bir yayın kuruluşu, diğer ilinde de bilindiğine şahit olduk. Bu tür araştırma ve çalışmalarımız sürecek" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!