İhtiyaç sahiplerine 5 milyon liralık sosyal destek kartı

Güncelleme Tarihi:

İhtiyaç sahiplerine 5 milyon liralık sosyal destek kartı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2021 14:30

İhtiyaç sahiplerine 5 milyon liralık sosyal destek kartı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı'nda ilk etapta ihtiyaç sahibi 20 bin aileye gıda kolisi yerine 250 TL bakiyeli sosyal destek kartı dağıtıyor. Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sosyal destek kartının sadece belirli marketlerde değil, bütün esnaflarda geçerli olduğunu söyledi.

Her Ramazan Ayı'nda ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu yıl bu yardımlarını tüm esnaflarda geçerli olan sosyal destek kartıyla yapıyor. İlk etapta 250 TL bakiyeli 5 milyon lira değerinde toplam 20 bin kişiye dağıtılacak kartın özelliği ise belirli noktalarda değil, tüm esnaflarda geçerli olması.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ihtiyaç sahiplerinin istediği yerden istediği şeyleri alabilmeleri adına böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "İnsan onuru muhteremdir. Bu Ramazan, ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi değil, diledikleri esnafımızdan gönüllerince alışveriş yapabilecekleri alışveriş kartları dağıtıyoruz. İnanıyoruz ki bu kartlara esnafımızın yapacağı ekstra indirimlerle hem halkımız, hem esnafımız hem de iyilik kazanacak. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan’ını tebrik ediyorum. Oruç sabırdır, şükürdür, paylaşmaktır ve yardımlaşmaktır. Rabbim tutacağımız oruçlar ve dualarımızı kabul buyursun” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!