Başkan engelli genci önce ziyaret etti, sonra hediye gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan engelli genci önce ziyaret etti, sonra hediye gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2020 12:14

Başkan engelli genci önce ziyaret etti, sonra hediye gönderdi

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/GÖKSUN(Kahramanmaraş) (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, sosyal medyadan 'Beni niye ziyaret etmiyorsunuz?' diye mesaj gönderen bedensel engelli Betül Sağır'ı önce ziyaret etti, ardından da kendisinden talep ettiği akülü tekerlekli sandalyeyi gönderdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ilçedeki engellileri ziyaret etti,  o anların fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştı. Başkanın takipçilerinden olan ve Tombak Mahallesi'nde yaşayan Betül Sağır, aynı gün Aydın'a, "İyi akşamlar Hüseyin bey. Engelli ziyaretine gitmişsiniz ama bana gelen hiç kimse yok neden acaba, beni niye ziyaret eden yok?" şeklinde mesaj attı. Başkan Hüseyin Coşkun Aydın, mesajı alır almaz, "Betül kızımızı ziyarete gidiyoruz" diyerek beraberindekilerle Tombak Mahallesi'ne gidip Betül Sağır'ı evinde ziyaret etti.

Mesajdan hemen sonra başkanı karşısında görünce hem sevinen hem de şaşıran Sağır, Coşkun'a teşekkür etti. Betül Sağır'la sohbet eden, sağlık durumu ve tedavisindeki son durumu hakkında ilgi alan Aydın, genç kızın akülü tekerlekli sandalye talebi üzerine gerekenin yapılması için personeline talimat verdi.

Göksun Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi önce Betül Sağır'ın gerekli muayenesini yaptırıp sağlık raporunu aldı, ardından da Göksun Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile temin edilen akülü tekerlekli sandalye Betül Sağır'a teslim edildi.

"BİR MESAJIN BU KADAR ETKİLİ OACAĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM"

Sosyal medyada attığı bir mesajın ardından akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Betül Sağır, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'a teşekkür ederek, "Çok mutluyum. Bir mesajın bu kadar etkili olacağını hiç tahmin etmemiştim. Mesajıma anında karşılık vererek ziyaretime gelen, sonrasında talebimi karşılamak için personellerini görevlendiren Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’a ve bana bu akülü sandalyeyi gönderen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!