Evin yanan çatısını Dulkadiroğlu Belediyesi yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Evin yanan çatısını Dulkadiroğlu Belediyesi yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2021 16:25

Evin yanan çatısını Dulkadiroğlu Belediyesi yaptırdı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta yangında tamamen yanan Yaşar Üzüm'ün evinin çatısı, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yeniden yapıldı.

Merkez Dulkadiroğlu ilçesinin kırsalındaki Ağabeyli Mahallesi'nde yaşayan Yaşar Üzüm'ün çatısı, 2 Aralık'ta bacadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle tamamen yanarak kül oldu. Maddi durumu iyi olmayan Üzüm, hayırseverlerden yardım istedi. Yaşar Üzüm'ün yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çatının en kısa zamanda yeniden yapılması için personeline talimat verdi. Bunun üzerine Yaşar Üzüm'ün evinin çatısı kısa sürede yapıldı.

Her zaman vatandaşın iyi gününde ve kötü gününde yanında olma gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Necati Okay, "Ağabeyli mahallemizde yaşanan yangın olayında vatandaşımızın mağdur olmaması adına ekiplerimize gerekli talimatları verdik. Vatandaşımızın yanan çatısının yerine daha güzel bir çatı yaptık. Rabbim vatandaşlarımızı, memleketimizi ve ülkemizi her türlü felaketten muhafaza eylesin. Bizler elimizden geldiği kadarıyla her türlü şartta ve koşulda vatandaşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!