Debgici: Kongreye 2 binin üzerinde kişiyle katılacağız

Güncelleme Tarihi:

Debgici: Kongreye 2 binin üzerinde kişiyle katılacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 13:31

Debgici: Kongreye 2 binin üzerinde kişiyle katılacağız

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- AK PARTİ Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, hafta sonu yapılacak olan AK Parti 6'ncı Büyük Olağan Kongre'ye Kahramanmaraş'tan 2 binin üzerinde bir kişiyle katılım sağlayacaklarını söyledi.

Parti binasında İl kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti kurulduğu günden bu yana millete hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olduğunu ve bugüne kadar girdiği her seçimden galibiyetle ayrıldığını söyledi.

Şu anda dünya ve Türkiye’de ki konjonktür de göz önüne alındığında 18 Ağustos'taki kongrenin diğer kongrelerden biraz daha farklı olacağını belirten Debgici, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar olan kongrelerden en kalabalık katılımı bu kongrede gerçekleştireceğiz. Kahramanmaraş’tan kongrelere 30’a otobüs dolusu kişi katılmıştı. Yaklaşık olarak 1000-1500 kişi diyebiliriz. Bu kongrede araya bayram trafiği yoğunluğu girmesine rağmen bizler tam kadro gideceğiz. Gerekirse otobüslerle değil kendi şahsi araçlarımızla yola çıkacağız ve şuan 2000 kişinin üzerinde ben de gideceğim diyerek bize beyanda bulunmuş arkadaşlarımız var. Kongrede Kahramanmaraş’ımızdan 18 delege var ve bu 18 delege oy kullanacak. Mevcutta olan Milletvekillerimiz tabii delege, bu 18 kişinin içerisinde onlar hariç. Şuan ülkemize ekonomik bir saldırı olmasına bu kongre Türkiye’nin her şeye rağmen dimdik ayakta durduğunun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin bir mesajı olacaktır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sonuçta Türkiye büyük bir ülke ve bizler hep beraber olduğumuz zaman büyük bir ülkeyiz. Sadece Ak Parti veya Partiye oy verenler değil. Biz bu birlik ve beraberliği 15 Temmuz da gördük. Bu yaşadığımız süreçte ekonominin 15 Temmuz’u diyebiliriz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!