Andırın'da şairler, yazarlar ve ozanlar imza günü düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Andırında şairler, yazarlar ve ozanlar imza günü düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2021 13:56

Andırın'da şairler, yazarlar ve ozanlar imza günü düzenlendi

Haberin Devamı

İskender ZENGİN/ADNRIN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın ilçesinde 1'inci Şairleri Yazarlar ve Ozanlar İmza Günü düzenlendi.

Andırın Kışla Bahçesi'nde düzenlenen imza gününe ; Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Andırın Gelişim Platformu Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu, yazarlar ve ozanların katılımlarıyla gerçekleşti.
Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Andırın'ın yetiştirdiği şair, yazar ve ozanları bir araya getirerek eserlerini tanıtmak, ileriki kuşaklara taşımak adına imza gününü düzenlediklerini belirterek, "Geleneksel hale getireceğimiz imza gününe yoğun bir ilgi oldu. Önümüzdeki dönemlerde bunu daha geniş kapsamlı düzenleyerek yazar ve şairlerimizi tanıtacağız" dedi.
Andırın Gelişim Platformu Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu ise, "Bu topraklarda doğmuş, Şair, yazar ve oranlarımızı hem eserleri hem de kendilerini burada sizlerle buluşturmak, onlarla sizleri tanıştırmak adına Belediyemizle birlikte bu organizasyonu düzenledik, yaklaşık 20'ye yakın şair, yazar ve ozanlarımızı bu tarihi Kışla Bahçesinde sizlerle buluşturduk. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!